top of page
Konseptet

Bergsfjord er omgitt av fjell og hav, så glem bilen for et øyeblikk. 

Vårt vertskap gir lokal info om bygda og fjellene, og gjør det de kan for at ditt opphold skal bli noe utenom det vanlige. 

Om morgenen hopper du i skiklærne, går ned til brygga og ombord i vår hurtiggående båt. Innenfor en kort båttur har vi uendelige muligheter for unike skiopplevelser. Vår robuste båt kan legge til nesten hvor som helst og skituren starter ofte i fjæresteinene. Når dagen på fjellet er over går turen tilbake til lodgen hvor du kan koble av, nyte god mat og hvile.

Lodgen

I senter av Bergsfjord bor vi. Bak oss ruver fjellene og nedenfor ruller havet inn. I vårt nyoppussede hus tilbyr vi 3 rom med totalt 8 senger og 2 felles bad.

Hos oss skal du både bo og spise godt. På menyen står lokale råvarer og kanskje finner vi blåskjell i fjæra mens vi tar på skisko?

Skikjøringen

Finnmarksalpene finner du passende terreng uansett hvilket nivå du befinner deg på. Fra åpne flanker til bratt og eksponert. Det er lite veier og infrasktruktur i området, og foruten fjellene du går til fra kjøkkentrappa så er båt det beste fremkomstmiddelet.

Gruppestørrelse

Ideell gruppestørrelse er 4-7 personer.

Ta kontakt for forespørsel om større grupper.

 
Reisen

Bergsfjord ligger på en halvøy uten veiforbindelse til fastland. Nærmeste flyplass er Alta og med bil/ taxi/ buss kommer du til Øksfjord, hvor du tar ferje siste biten til Bergsfjord. 2 dager i uka (mandag + onsdag) går det hurtigbåt direkte til/ fra Alta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reiserute20.png

Merk: Din reise til/ fra Bergsfjord er ikke inkludert i våre priser. Vi kan være behjelpelig med reiseinformasjon men tar intet ansvar for gjennomføringen.

For mer informasjon vedrørende reisedager se våre bookingsider

Guide

Finnmarksalpene er et variert og stedvis komplekst skiterreng og vi anbefaler på det sterkeste en lokal guide for den beste opplevelsen. Bergsfjord lodge tilbyr skiguide, se vår "Guiding" side.

Hva behøver du ta med

Ta med det du behøver for dine aktiviteter, vi ordner resten. Sengetøy og håndkle er inkludert.

Alkohol

Bergsfjord lodge selger ikke alkoholholdige drikker. Øl kan kjøpes i den lokale butikken i Bergsfjord, nærmeste vinmonopol er i Alta.

bottom of page