Konseptet

Bergsfjord er omgitt av fjell og hav, så glem bilen for et øyeblikk. 

Vårt vertskap gir deg lokal info om bygda og fjellene, og gjør det de kan for at ditt opphold skal bli noe utenom det vanlige. 

Om morgenen hopper du i skiklærne, går ned til brygga og ombord i vår hurtiggående båt. Innenfor en kort båttur har vi uendelige muligheter for unike skiopplevelser. Du settes av i fjæra under ditt valgte fjell, og når du er ferdig plukker vi deg opp og tar deg tilbake til den varme stua. Om kvelden kan du nyte en kald drink i badestampen under nordlyset.

Lodgen

I senter av Bergsfjord bor vi. Bak oss ruver fjellene og nedenfor ruller havet inn. I vårt nyoppussede hus tilbyr vi 3 rom med totalt 8 senger. 2 bad og kjøkken på deling. Vår stil er all-inclusive, men vær forberedt på å ta i et tak ved grytene. Sammen lager vi en behagelig atmosfære der alle føler seg hjemme. 

Skikjøringen

Finnmarksalpene finner du passende terreng uansett hvilket nivå du befinner deg på. Fra åpne flanker til bratt og eksponert. Det er lite veier og infrasktruktur i området, og foruten fjellene du går til fra kjøkkentrappa så er båt det beste fremkomstmiddelet.

Gruppestørrelse

Ideell gruppestørrelse er 4-8 personer.

Ta kontakt for forespørsel om større grupper.

 
Reisen

Bergsfjord ligger på en halvøy uten veiforbindelse til fastland. Nærmeste flyplass er Alta og med bil/ taxi/ buss kommer du til Øksfjord, hvor du tar ferje siste biten til Bergsfjord. 2 dager i uka (mandag + onsdag) går det hurtigbåt direkte til/ fra Alta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reiserute20.png

Merk: Din reise til/ fra Bergsfjord er ikke inkludert i våre priser. Vi kan være behjelpelig med reiseinformasjon men tar intet ansvar for gjennomføringen.

For mer informasjon vedrørende reisedager se våre bookingsider

Guide

Skiguide er ikke inkludert i vår standard pris. 

Bergsfjord Lodge tilbyr skiguide, 4000,- / dag (maks 6 personer).

Ta kontakt for mer informasjon.

Hva behøver du ta med

Ta med det du behøver for dine aktiviteter, vi ordner resten. Sengetøy og håndkle er inkludert.

Alkohol

Bergsfjord lodge selger ikke alkoholholdige drikker. Øl kan kjøpes i den lokale butikken i Bergsfjord, nærmeste vinmonopol er i Alta.